fredag den 15. januar 2016

Hvilke procedurer er nyttige til behandling af polycystisk nyresygdom i et 3-nyresygdom?


Hvilke procedurer er nyttige til behandling af polycystisk nyresygdom i et 3-nyresygdom

Hvilke procedurer er nyttige til behandling af polycystisk nyresygdom i et 3-nyresygdom?

Hvilke procedurer er nyttige til behandling af polycystisk nyresygdom i et 3-nyresygdom? Min mor, nyresygdom patienter polycystisk og deres serumkreatinin var steget til 4,7 i dag. Hun symptomer, dårlig appetit, vægttab, muskelkramper træthed. Og det har forhøjet blodtryk, og de giver deres medicin for hende, og hun lider af diabetes i øjeblikket. Jeg vil gerne vide, hvilke behandlinger er nyttige for hende.

Ifølge din beskrivelse, din mors serumkreatinin 4.7 afspejler væksten af ​​cyster, den har forårsaget en reduktion i filtrering funktionen. Nu graden af ​​nyreskade i 3-fase kronisk nyresygdom. Højt blodtryk, dårlig appetit, vægttab, træthed, disse er typiske symptomer hos patienter med denne fase. Bare rolig, denne fase er stadig i den fase reversibel.

Hvilke procedurer er nyttige til behandling af din mor?

Faktisk for staten din mor, kun en eller to behandlinger er ikke nok til at hjælpe hende nu din mor har brug for at tage en systemisk behandling.

1. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til at hæmme væksten og reducere sine cyster.

2. mundtlig kinesisk urtemedicin, kinesisk medicin bad, massage, akupunktur og moxibustion, for at genoprette sine beskadigede celler og forbedre den glomerulære nyrefunktion.

3. Maikangheji plus sanqifen, at forbedre sin immunitet

Kort sagt, ved hjælp af systemisk behandling, sygdommen kan kontrolleres ved din mor godt, kan hun leve uden dialyse eller en nyretransplantation.

Som vi alle ved, polycystisk nyresygdom er en slags genetiske sygdomme, så det ikke kan helbredes, men vi kan hjælpe patienter, der lider af den får chancen for at leve som en normal person med den rette behandling.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213