onsdag den 27. januar 2016

Behandling af nyresygdom patienter kroniske med kreatinin 7.7


Behandling af nyresygdom patienter kroniske med kreatinin 7.7

Behandling af nyresygdom patienter kroniske med kreatinin 7.7

Godmorgen, i dag vil jeg dele dig med kronisk nyresygdom kreatinin 7.7. Kronisk nyresygdom til grafisk fælles nyresygdom. Uden rettidig og effektiv behandling, kan betændelsen føre til nedsat nyrefunktion, serumkreatinin og så vil gradvist stige. I denne artikel, så lad os hurtigt se på behandlingen af ​​patienter med kronisk nyresygdom kreatinin 7.7.

- Dialyse

Det kan hurtigt reducere niveauet af kreatinin, men denne gang fordi det ikke kan forbedre nyrefunktionen. Efter dialyse, vil din kreatinin niveau stige igen. Langsigtet dialyse kan give dig en masse bivirkninger, og du mister din nyrefunktion helt.

- Symptomatisk behandling

Det er brugen af ​​forskellige medikamenter til at hjælpe dig med at kontrollere dine symptomer. Den mest almindeligt anvendte vestlig medicin. Ketosteril eller medicinsk aktivt kul kan hjælpe dig med at reducere niveauet af kreatinin i et vist omfang. Hvis du har andre symptomer, vil din læge udpeger anden medicin for dig. Men nu dine nyrer er stærkt beskadiget, så det ikke er nok for dig at have en god kontrol med kronisk nyresygdom.

- Immunterapi

Det er en kombination af vestlig medicin og kinesisk medicin. Det kan rydde op affald og immunkomplekser fra blodet til at reducere deres skader på nyrerne. Det kan også blokere en abnorm immunreaktion og forbedre immunsystemet til at reducere produktionen af ​​immunkomplekser. Desuden kan det øge tolerancen af ​​nyrerne til immunkomplekser, således at selv når det er immunkomplekser, ikke forårsager nyrebetændelse. Efter en uges behandling, symptomer og så ledsmerter, kvalme og så videre elevator. Efter en måneds behandling, vil din nyrefunktion gradvis forbedring. Med forbedring af nyrefunktionen, vil din kreatinin niveau gå ned og være i det lave område.

Nu har du patienter med kreatinin 7.7. Hvis du ønsker at få en personlig og professionel behandling forslag, kan du efterlade en besked eller e asya.yue@mail.ru rådføre sig med online læge.