onsdag den 27. januar 2016

Diabetisk nefropati med 14% af nyrefunktionen


Diabetisk nefropati med 14% af nyrefunktionen

Diabetisk nefropati med 14% af nyrefunktionen

Diabetisk nefropati er resultatet af langvarig diabetes. 14% af nyrefunktionen indikerer slutstadiet nyresygdom. For at forhindre alvorlig resultat, patienterne nødt til at tage operationelle procedurer for at forbedre deres tilstand nyrer og bremse udviklingen af ​​diabetisk nefropati.

Til effektivt at behandle diabetisk nefropati, bør behandlingen består af følgende aspekter.

Aspekt 1: Hold dit blodsukker i den normale værdi

Høje niveauer af blodsukker er den vigtigste årsag til komplikationer hos patienter med diabetisk nefropati. God blodsukkerkontrol kan hjælpe med at beskytte de resterende nyre funktion væv og håndtere komplikationer af patienterne. En sund kost og regelmæssig anti-diabetiske lægemidler kan hjælpe med at holde blodsukkeret under kontrol.

Aspekt 2: aktiv behandling af forhøjet blodtryk og proteinuri

Hypertension og proteinuri normalt opstår med debut af diabetisk nefropati. Patienter med 14% af nyrefunktionen bør være svær hypertension og proteinuri. Begge disse problemer kan forværre patientens tilstand let. Således er det nødvendigt, at behandlingen af ​​hypertension og proteinuri aktive patienter.

Aspekt 3: Gør øvelser regelmæssigt

Regelmæssig motion kan bidrage til at forbedre immunsystemet kapacitet patienter, kontrollere blodtrykket og for at kontrollere niveauet af sukker i blodet, så patientens livskvalitet kan forøges til en vis grad.

Aspect 4: Return nyrer af diabetisk nyresygdom

For at opnå dette, kan patienter prøve "fire" terapi. Denne terapi består af fire faser: orale, idet kinesisk medicin, Meykan sammensætning Therapy udvortes brug kinesisk medicin og fodbad. Disse metoder kan bidrage til at øge blodgennemstrømningen til nyrerne, og at tilskynde til selv-healing evne af de berørte nyre celler. Efterhånden som flere og flere af de berørte nyreceller genskabe job, vil nyrepatienter gradvist stige.

Introduceres de ovennævnte metoder til diabetisk nefropati hos patienter med 14% nyrefunktion. For at få en personlig behandlingsplan, kan du efterlade en besked herunder eller e-mail asya.yue@mail.ru .