søndag den 24. januar 2016

Creatinin 2,48, hvad det betyder, og det er alvorligt?


Creatinin 2,48, hvad det betyder, og det er alvorligt

Creatinin 2,48, hvad det betyder, og det er alvorligt?

"Mit kreatinin niveau på 2,48, og jeg spekulerer på, hvad det betyder, og hvordan det er alvorligt." Faktisk i klinikken, kreatinin niveau på 2,48 betyder, at sygdommen nu er en 3-trins kronisk nyresygdom, dine nyrer er blevet beskadiget. Du skal tage behandling for at stoppe progressionen af ​​sygdommen, hvis venstre ubehandlet, vil tilstanden af ​​sygdommen udvikler sig til nyresvigt.

3. etape nyresygdom er en livsfase, hvor folk kan tage en systematisk proces i tide, kan de få en chance for at betale det. Ellers kan sygdommen komme ud af kontrol, kan du nødt til at tage dialyse eller nyretransplantation.

Sådan behandler nyresygdom med en kreatinin på 2,48?

Kinesisk medicin er blevet bevist, at det har en bemærkelsesværdig virkning ved behandling af nyresygdom, kan det vise sygdommen ved at forbedre nyrefunktionen. Vi har nævnt en enkelt terapi, en række af behandlingen, under behandlingen, vil lægerne arrangere en række af dem i overensstemmelse med patientens sygdomstilstand.

Kendte metoder til behandling er top syv terapi, samarbejder med hinanden, de kan opnå bedre terapeutisk effekt. De er kendt som varm komprimere terapi, kinesisk medicin bad, moxibustion terapi, kinesisk medicin til oral, fodbad, en cyklus af terapi, lavement terapi, alle baseret på traditionel kinesisk medicin, men adskiller med ham. De har de samme fordele med det, men ikke har skadelige virkninger på det. Dette betyder, at de kan helbrede nyresygdom med ringe bivirkning.

Af ovenstående ved vi, at niveauet af kreatinin på 2,48 betyder, at sygdommen er nu en 3-fase kronisk nyresygdom.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213