lørdag den 23. januar 2016

Sammendrag af polycystisk nyresygdom


Sammendrag af polycystisk nyresygdom

Sammendrag af polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en arvelig nyresygdom, der forårsager en masse numeriske cyster i nyrerne. Fordi det er en almindelig nyresygdom i hele verden, vil vi gerne præsentere grundlæggende oplysninger om polycystisk nyresygdom for patienter, der er lige diagnosticeret med det.

1. De fleste patienter med polycystisk nyresygdom har et unormalt gen

Mange patienter med polycystisk nyresygdom finde nogle andre mennesker i deres familie har også denne sygdom, fordi det er en genetisk nyresygdom. Derfor, bror og søster, mor eller far har en 50% chance for at få sygdommen.

2. progression af polycystisk nyresygdom

Da dette er en almindelig type kronisk nyresygdom, polycystisk nyresygdom normalt udvikler sig langsomt. Næsten alle patienter vil ikke have nogen symptomer i de første årtier af år. Men som tiden går, bliver, nyrecyster mere og mere. Så deres omgivende væv nyrer er beskadiget, og symptomerne og komplikationer begynder at dukke op.

3. Ikke alle patienter med polycystisk nyresygdom i sidste ende udvikle nyresvigt

Specialist Nyresygdom sagde, at omkring 50% af nyresygdom patienter polycystisk kan være nyresvigt i en alder af 60, og de andre patienter ikke forværres til nyresvigt ihjel. Endvidere er det muligt at standse væksten af ​​en cyste i nyrerne effektiv behandling under anvendelse af i øjeblikket.

4. Patienter med polycystisk nyresygdom kan have en sund baby

Satsen for hændelsen af ​​polycystisk nyresygdom i kvinders og mænds det samme. Det vil sige, mange kvinder lider af denne genetiske nyresygdom, og patienterne i den fødedygtige alder bør ønsker at have en sund baby. Er dette muligt? Heldigvis, ja. Hvis deres mænd er sunde, de kan tillade sig roligt og køle med vejledning af en læge.

Nogle grundlæggende oplysninger om polycystisk nyresygdom. Ethvert andet spørgsmål om sygdommen? Send e asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK: Asyayue, tak.