fredag den 15. januar 2016

Kinesisk kur mod dårlig nyre


Kinesisk kur mod dårlig nyre

Kinesisk kur mod dårlig nyre

Dårlig Nyre tilhører nyreskader eller nyresvigt. Hvis ikke kontrolleres effektivt, dårlige nyrer mister deres evne til at filtrere blodet og opretholde det interne miljø gradvist. Den kinesiske behandling har færre bivirkninger, så patienter med beskadigede nyrer ønsker at finde nogle kinesiske behandlingsformer.

Hidtil har kinesisk medicin og behandlinger blevet anvendt i mere end 3000 år til behandling af forskellige nyresygdomme. I de senere år har kinesisk medicin blevet anvendt mere og mere almindeligt til behandling af kronisk nyresygdom. Følg mig at finde nogle kinesiske medicin mod dårlige nyrer.

1. Traditionel kinesisk medicin

Traditionel kinesisk medicin, alt kommer fra naturen, så de har færre bivirkninger og effektivt regulere det indre miljø. Efter mange års forskning, har få lægemidler vist sig at være effektiv til stigningen i renal blodgennemstrømning og selvreparerende system, induceret nyreskade. Så længe patienterne bruger den korrekte medicinering, kan de gemme deres svækket nyre med succes.

2. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som regel, oral gidsel, så patienterne skal have deres bitterhed. Desuden har disse lægemidler sædvanligvis brug for lidt længere tid til at arbejde. I denne henseende fagfolk i nyrerne forsøge at skabe en behandling, som kan forhindre disse ulemper. Endelig er mikro-kinesisk medicin Osmotherapy oprettet. Som en ekstern brug TCM, kan denne behandling gøre effektive ingredienser af kinesisk medicin virker hurtigere. Endvidere kan det forbedre patientens niveau af nyrefunktion og niveauet af GFR indlysende.

3. Seven TCM behandling

Der er syv af TCM behandlinger, der kan holde effekterne af kinesisk medicin. De har akupunktur, varm komprimere terapi, fodbad, spabad, og så videre. Disse metoder kan forbedre immunforsvaret kapacitet af patienter, hurtig omsætning, renser blodet, osv Alle disse er anvendelige til behandling af dårlige nyrer.

Selv om disse metoder kan være nyttige til behandling af nyre dårligt, betyder det ikke, at alle patienter kan bruge dem. Den bedste måde med online læger, og så kan du afgøre, om du kan bruge det. Mail: asya.yue@mail.ru og Hotline: 8631186954186.