fredag den 15. januar 2016

Akupunktur kan genopbygningen af ​​beskadigede nyrer i trin 5


Akupunktur kan genopbygningen af ​​beskadigede nyrer i trin 5

Akupunktur kan genopbygningen af ​​beskadigede nyrer i trin 5

Akupunktur er mere udbredt i behandling af nyresygdom. Akupunktur stimulerer afgiftning, for at reducere de høje niveauer af kreatinin. Dette er nyttigt for at genoprette beskadigede nyrer i trin 5?

I Kina, akupunktur er der en historie på mere end 2.000 år, og det fungerer i tre dimensioner.

1. Uddybning Channel: Den vigtigste funktion af akupunktur er at genoprette den kanal op at køre normalt igen, mens de vigtigste fysiologiske funktion af kanalen gør qi og blod flød. Efter kanalen er blokeret, patienter, der lider af smerter, følelsesløshed, hævelse og nemt.

2. Regulering af Yin og Yang: Det ultimative mål for akupunktur til at forbedre balancen mellem Yin og Yang. Patogenese af sygdommen er kompleks, men det kan konkluderes i yin og yang ubalance. Metoden til regulering af Yin og Yang i akupunktur opnås ved at øge kanal attribut yin og yang, kompatibiliteten af ​​de akupunkturpunkter og akupunktur manipulation.

3. Styrkelse kroppens modstandskraft og fjerne det onde: sygdomsprogression og normalisering proces er en, der modstanden i kroppen og onde kæmper mod hinanden. Akupunktur har til formål at styrke kroppens modstand og fjerne det onde.

Hvad kan akupunktur nedsat nyrefunktion?

Akupunktur kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen i hele kroppen og forbedre patienternes evne til at bekæmpe forskellige sygdomme, så det kan hjælpe med at gøre en masse for at kontrollere symptomerne på nyresygdom og komplikationer. Men akupunktur er ikke nok til at regenerere beskadigede nyreceller og genoprette strukturen i nyrerne. Således bør akupunktur anvendes til at støtte hele behandlingen nyren i stedet for hele behandlingen nyresygdom.

Hvis patienter ønsker at gendanne de ødelagte nyrer, de også nødt til at kigge efter nogle behandlinger, der kan øge renal selvhelende evne, og en normalisering af blodgennemstrømningen i hele kroppen, herunder nyrerne. Du kan sende mail asya.yue@mail.ru , for at modtage behandling. Endelig kan patienter med nyre finder dem forvirrede nyreproblemer med succes. Bedste ønsker til alle vores patienter med nyresygdom.