fredag den 29. januar 2016

kreatinin niveau på 12,5, hvordan man kan slippe af dialyse


kreatinin niveau på 12,5, hvordan man kan slippe af dialyse

kreatinin niveau på 12,5, hvordan man kan slippe af dialyse

12,5 kreatinin niveau, betyder det, at tilstanden er meget alvorlig, og en dårlig allerede været i slutstadiet nyresvigt, uræmi dvs. scenen. På dette stadium, vil patienter synes mange symptomer, såsom højt blodtryk, opkastning, kvalme, træthed, nedsat appetit og så videre. Alle disse symptomer alvorligt påvirke livet for patienterne. Så hvad skal patienterne gøre?

Typisk vil en læge anbefale, at patienter tager dialysepatienter medvirke til at fjerne toksiner og affald fra kroppen, så at lindre symptomerne. Men dialyse kan ikke behandle nyresygdom, og efter dialyse, toksiner og affald vil igen ophobes i kroppen, så patienterne nødt til at tage i dialyse. Mere værre er, at dialyse vil skade nyrerne, så mange patienter ikke ønsker at tage dialyse, de ønsker at slippe af dialyse.

Hvilken behandling kan hjælpe patienter slippe af dialyse?

På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Vores hospital har terapi, der kan hjælpe patienter slippe af dialyse er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Når nyrerne fungerer korrekt, kan patienterne slippe af dialyse og leve godt. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213